موسسه علمی، فرهنگی و آموزشی رهنما در سال ۱۳۷5 با هدف طراحی، تولید و اجرای نرم افزارهای چند رسانه ای آغاز به کار کرد. از همان ابتدا سرمایه گذاری بر روی کیفیت محتوایی را سر لوحه کارخویش قرار داده و هم اکنون با تولید بیش از ۳۰ نرم افزار در زمینه های مختلف کاربردی، ادبی، آموزشی و تفریحی چشم به آینده ای روشن دارد.

آینده ای سرافراز برای ایران عزیز، که ما افتخار می کنیم سهم کوچکی از آن را به عهده داریم.

گالری

اطلاعات تماس

021-66567321 ، 09371042472

ایران، تهران، خیابان فرصت شیرازی

info@hasebmelli.com

HasebMelli@

ارسال صورتحساب ابطالی به سامانه مودیان

 

نحوه ایجاد صورتحساب ابطالی در نرم افزار حاسب ملی

نوعی صورتحساب الکترونیکی است که پس از صدور صورتحساب(اصلی، اصلاحی، برگشت از فروش) شروط زیر برقرار باشد، صادرکننده صورتحساب الکترونیکی می بایست صورتحساب ابطالی که از نظر نوع و الگوی صورتحساب مطابق صورتحساب مرجع بوده و حاوی شماره منحصر به فرد مالیاتی صورتحساب مرجع است را صادر و به سامانه مؤدیان ارسال نماید؛

.

موارد ایجاد صورتحساب ابطالی

1-   تغییر اقلام اطلاعاتی مربوط به خریدار
2-   بازگشت تمام اقلام موجود در صورتحساب مرجع 
3-   احراز عدم تحقق معامله بر اساس اسناد و مدارک مُثبته
4-   اشتباه در ثبت تاریخ معامله

لازم به ذکر است،در صورتحساب ابطالی نیازی به وارد کردن نوع و الگوی صورتحساب، اقلام اطلاعاتی مربوط به خریدار و کلیه اقلام اطلاعاتی مربوط به کالا/خدمات موجود در بدنه صورتحساب نیست زیرا سامانه مودیان از صورتحساب مرجع واکنشی شده و در صورتحساب ابطالی درج مینماید.

.

نکات مهم درمورد صورتحساب ابطالی

1 – روی صورتحساب مرجع با هروضعیت ویا “ارجاعی” با وضعیت “در انتظار واکنش” میتوان صورتحساب ابطالی صادر نمود. لازم به ذکر است:

  • امکان صدور صورتحساب ابطالی روی صورتحساب مرجع در صورتی میسر است که صورتحساب ارجاعی آن در وضعیت در انتظار واکنش/رد شده باشد.
  • چنانچه صورتحساب ارجاعی در وضعیت تایید شده باشد، صورتحساب مرجع آن ابطالی محسوب شده و از آن نمیتوان مجددا به عنوان صورتحساب مرجع استفاده نمود.

2-  امکان استفاده از صورتحساب ابطالی به عنوان صورتحساب مرجع وجود ندارد.

3- در صورتیکه صورتحساب مرجع از طریق صورتحساب ابطالی باطل شود، صورتحسابهای اصلاحی/برگشت از فروش تایید نشده آن در صورت وجود(باطل) می شوند. 

4- بعد از ثبت صورتحساب ابطالی باید از آن نگهداری شود زیرا براساس اسناد و مدارک مثبته عدم تحقق معامله احراز می گردد، شرط ابطال صورتحساب الکترونیکی، عدم استفاده از آن در امور تجاری و پرونده مالیاتی می باشد.

نکته: به هیچ وجه امکان صدور صورتحساب اصلاحی(ویرایش شده) برای صورتحساب ابطال شده وجود ندارد یعنی نمیتوانید بعد از ارسال، آن را ویرایش کنید. پس در ارسال آن به سامانه مودیان دقت لازم را داشته باشید.

ارسال صورتحساب ابطالی به سامانه مودیان

کانال ویدئوهای ما:

نویسنده

خانم نوروزی

لیسانس مدیریت مالی. سابقه 3 سال در زمینه حسابداری، حسابرسی و امور مالیاتی همچنین عضو تیم پشتیبانی فنی شرکت رهنما.