موسسه علمی، فرهنگی و آموزشی رهنما در سال ۱۳۷5 با هدف طراحی، تولید و اجرای نرم افزارهای چند رسانه ای آغاز به کار کرد. از همان ابتدا سرمایه گذاری بر روی کیفیت محتوایی را سر لوحه کارخویش قرار داده و هم اکنون با تولید بیش از ۳۰ نرم افزار در زمینه های مختلف کاربردی، ادبی، آموزشی و تفریحی چشم به آینده ای روشن دارد.

آینده ای سرافراز برای ایران عزیز، که ما افتخار می کنیم سهم کوچکی از آن را به عهده داریم.

گالری

اطلاعات تماس

021-66567321 ، 09371042472

ایران، تهران، خیابان فرصت شیرازی

info@hasebmelli.com

صورتحساب ابطالی

برای ابطال فاکتور های ارسال شده به سامانه مودیان، طبق مراحل زیر اقدام میکنیم:

نوعی صورتحساب الکترونیکی است، چنانچه پس از صدور صورتحساب(اصلی، اصلاحی، برگشت از فروش) شرط/شروط زیر برقرار باشد، صادرکننده صورتحساب الکترونیکی می بایست صورتحساب ابطالی که از نظر نوع و الگوی صورتحساب مطابق صورتحساب مرجع
بوده و حاوی شماره منحصر به فرد مالیاتی صورتحساب مرجع است را صادر و به سامانه مؤدیان ارسال نماید؛

1-   تغییر اقلام اطلاعاتی مربوط به خریدار
2-   بازگشت تمام اقلام موجود در صورتحساب مرجع 
3-   احراز عدم تحقق معامله بر اساس اسناد و مدارک مُثبته
4-   اشتباه در ثبت تاریخ معامله

لازم به ذکر است،در صورتحساب الکترونیکی ابطالی نوع و الگوی صورتحساب، اقلام اطلاعاتی مربوط به خریدار و کلیه اقلام اطلاعاتی مربوط به کالا/خدمات موجود در بدنه صورتحساب، از صورتحساب مرجع واکنشی شده و لزومی به درج آنها در فایل جیسون
صورتحساب ابطالی نمی باشد.

توجه به نکات زیر در مورد صورتحساب الکترونیکی ابطالی ضروری است:

1 – روی صورتحساب مرجع با هروضعیت ویا “ارجاعی” با وضعیت “در انتظار واکنش” میتوان صورتحساب ابطالی صادر نمود. لازم به ذکر است:

  • امکان صدور صورتحساب ابطالی روی صورتحساب مرجع در صورتی میسر است که صورتحساب ارجاعی آن در وضعیت در انتظار واکنش/رد شده باشد.
  • چنانچه صورتحساب ارجاعی در وضعیت تایید شده باشد، صورتحساب مرجع آن ابطالی محسوب شده و از آن نمیتوان مجددا به عنوان صورتحساب مرجع استفاده نمود.

2–  امکان استفاده از صورتحساب الکترونیکی ابطالی به عنوان صورتحساب مرجع وجود ندارد.

3- در صورتیکه صورتحساب مرجع از طریق صورتحساب ابطالی باطل شود،صورتحسابهای اصلاحی/برگشت از فروش تایید نشده آن در صورت وجود( باطل) می شوند. 

مرحله اول: تمامی مراحل همانند صورتحساب اصلاحی است فقط توجه داشته باشید در پنجره زیر هیچ تغییری اعمال نشود.(یعنی فاکتور خود فقط اصلاح، پیغام کدجدید برای صورتحساب را تایید کرده و فاکتور را ثبت میکنیم. به هیچوجه تغییر دیگری در فاکتور ندهید.)

بعد از ثبت به قسمت “ارسال صورتحساب به سامانه مودیان” می رویم.

مرحله دوم: در پنجره ای که باز شد نوع صورتحساب را انتخاب وهمچنین فاکتوری را که میخواهید ابطال کنید را در گزینه فاکتور های انتخابی وارد می کنیم.

نکته: بعد از انجام فرایند و ارسال صورتحساب به سامانه مودیان پس از ثبت، رنگ فاکتور در نرم افزار از رنگ سبز به رنگ قرمز تبدیل می شود.(رنگ قهوه ای مربوط به صورتحساب های اصلاحی است)

 

 

درصورتی که بخواهید فاکتور صحیح را به سامانه ارسال کنید مطابق زیر عمل کنید:

به منوی “معاملات > فاکتور فروش” رفته و فاکتور درست و صحیحی که قرار است ارسال شود را ایجاد و ثبت می کنید.

سپس همانند آموزش “ارسال صورتحساب” فاکتور جدید را به سامانه مودیان ارسال کنید.

حال میتوانید برای اینکه صورتحساب ابطالی تاثیری در روند فروش، سودوزیان و… نداشته باشد میتوانید روی فاکتور ابطالی کلیک کرده و از گزینه “ابزار کمکی” قسمت “بایگانی کردن فاکتور ابطالی” فاکتور ابطالی را بایگانی کنید.

سپس از منوی “معاملات > فاکتورمالیاتی بایگانی شده” لیست فاکتور های ابطالی را مشاهده کنید.

نویسنده

خانم نوروزی

لیسانس مدیریت مالی. سابقه 3 سال در زمینه حسابداری، حسابرسی و امور مالیاتی همچنین عضو تیم پشتیبانی فنی شرکت رهنما.