موسسه علمی، فرهنگی و آموزشی رهنما در سال ۱۳۷5 با هدف طراحی، تولید و اجرای نرم افزارهای چند رسانه ای آغاز به کار کرد. از همان ابتدا سرمایه گذاری بر روی کیفیت محتوایی را سر لوحه کارخویش قرار داده و هم اکنون با تولید بیش از ۳۰ نرم افزار در زمینه های مختلف کاربردی، ادبی، آموزشی و تفریحی چشم به آینده ای روشن دارد.

آینده ای سرافراز برای ایران عزیز، که ما افتخار می کنیم سهم کوچکی از آن را به عهده داریم.

گالری

اطلاعات تماس

021-66567321 ، 09371042472

ایران، تهران، خیابان فرصت شیرازی

info@hasebmelli.com

HasebMelli@

ارسال صورتحساب اصلاحی به سامانه مودیان

 

تعریف صورتحساب اصلاحی

در گذشته صورتحساب اصلاحی مرسوم نبود و معمولاً فاکتور قبلی ابطال و فاکتور جدید صادر می شده است. یکی از دلایل آن این بود که امکان اصلاح در فاکتورهای چاپی وجود نداشت، شما فاکتور را باطل و صورتحساب جدید تولید می کردید. بعد از الکترونیکی شدن صورتحساب ها و امکان ردیابی صورتحساب ها از طریق شماره انحصاری مالیاتی آن ها، امکان صورتحساب اصلاحی نیز فراهم شده است. شما نمی توانید همه موارد را اصلاح کنید. این موارد به غیر از اقلام اطلاعاتی اصلی مربوط به خریدار شامل:

  • شماره اقتصادی،
  • شناسه ملی/شماره ملی/شناسه مشارکت مدنی/کد فراگیر اتباع غیر ایرانی

و همچنین اطلاعات مربوط به قلم کالا یا خدمت شامل:

  • شناسه کالا یا خدمت

و تعداد و مبلغ قابل ویرایش است.

.

شرایط ارسال صورتحساب اصلاحی

حالت اول: اینکه حتما در کارپوشه فاکتور ردشده یا در انتظار واکنش باشد همچنین اگر فاکتور تایید شده باشد و قصد اصلاح داشته باشیم سامانه قبول می کند اما جریمه ای برای آن شخص درنظر گرفته می شود.

حالت دوم: فاکتور درانتظار واکنش می ماند و 30 روز بعد توسط سیستم تایید می شود.

برای ارسال صورتحساب اصلاحی می بایست صورتحساب جدید(اصلاحی) که  از نظر نوع و الگوی صورتحساب مطابق صورتحساب اصلی (مرجع) بوده و حاوی شماره منحصر به فرد مالیاتی صورتحساب مرجع است را صادر و در سامانه مؤدیان ثبت نمایید.

 

نکات مهم درمورد صورتحساب اصلاحی

1- نوع و الگوی صورتحساب، اقلام اطلاعاتی مربوط به خریدار، شناسه کالا/خدمات غیر قابل اصلاح بوده و برای اصلاح آنها می بایست صورتحساب مرجع ابطال و صورتحساب جدید صادر گردد. (به تاریخ صدور و بازه صورتحساب دقت فرمایید.)

2- برای اصلاح تعداد/ مقدار هر ردیف کالا/خدمات:

  • در صورت افزایش، برای تعداد/مقدار افزایشی علاوه بر امکان صدور صورتحساب جدید(اصلی)، می توان صورتحساب اصلاحی نیز صادر نمود.(امکان افزودن شناسه کالا/خدمات جدید در صورتحساب اصلاحی وجود ندارد.)
  • در صورت کاهش، برای تعداد/مقدار کاهشی علاوه بر امکان صدور صورتحساب برگشت از فروش، صورتحساب اصلاحی نیز می توان صادر نمود. (تنها در صورت ثبت اشتباه تعداد/مقدار در صورتحساب اصلی از این قابلیت می توان برای اصلاح استفاده نمود)

نکته: اگر صورتحساب مرجع خود، اصلاحی/برگشت از فروش باشد، برای صدور صورتحساب اصلاحی/برگشت از فروش،  مرجع حتما باید در یکی از وضعیتهای (تایید شده/تایید سیستمی/عدم نیاز به واکنش) باشد.

ارسال صورتحساب اصلاحی به سامانه مودیان

کانال ویدئوهای ما:

نویسنده

خانم نوروزی

لیسانس مدیریت مالی. سابقه 3 سال در زمینه حسابداری، حسابرسی و امور مالیاتی همچنین عضو تیم پشتیبانی فنی شرکت رهنما.