موسسه علمی، فرهنگی و آموزشی رهنما در سال ۱۳۷5 با هدف طراحی، تولید و اجرای نرم افزارهای چند رسانه ای آغاز به کار کرد. از همان ابتدا سرمایه گذاری بر روی کیفیت محتوایی را سر لوحه کارخویش قرار داده و هم اکنون با تولید بیش از ۳۰ نرم افزار در زمینه های مختلف کاربردی، ادبی، آموزشی و تفریحی چشم به آینده ای روشن دارد.

آینده ای سرافراز برای ایران عزیز، که ما افتخار می کنیم سهم کوچکی از آن را به عهده داریم.

گالری

اطلاعات تماس

021-66567321 ، 09371042472

ایران، تهران، خیابان فرصت شیرازی

info@hasebmelli.com

صورتحساب اصلاحی

برای اصلاحیه فاکتور های ارسال شده به سامانه مودیان، طبق مراحل زیر اقدام میکنیم:

توجه کنید برای اصلاحیه دو حالت وجود دارد:

حالت اول: اینکه حتما در کارپوشه فاکتور ردشده یا در انتظار واکنش باشد همچنین اگر فاکتور تایید شده باشد و قصد اصلاح داشته باشیم سامانه قبول می کند اما جریمه ای برای آن شخص درنظر گرفته می شود.

حالت دوم: فاکتور درانتظار واکنش می ماند و 30 روز بعد توسط سیستم تایید می شود.

چنانچه پس از صدور و ثبت صورتحساب فروش، نیاز به اصلاح اقلام اطلاعاتی صورتحساب، به غیراز اقلام اطلاعاتی مربوط به خریدار یا اقلام اطلاعاتی مربوط به کالا/خدمات باشد و نوع و الگوی صورتحساب، صادرکننده صورتحساب  الکترونیکی  می بایست صورتحساب جدید (اصلاحی) که  از نظر نوع و الگوی صورتحساب مطابق صورتحساب اصلی (مرجع) بوده و حاوی شماره منحصر به فرد مالیاتی صورتحساب مرجع است را صادر و در سامانه مؤدیان ثبت نماید.

 در مرحله اول، ردیف موردنظر را انتخاب و روی گزینه اصلاح کلیک می کنیم. گزینه اصلاح را انتخاب می کنیم. (درنظر داشته باشید وضعیت صورتحساب اصلی فروش می باشد).

 

با توجه به صفحه ای که در تصویر پایین مشاهده می کنید شما فقط می توانید در اصلاحیه جزئیات اقلام فاکتور را تغییر بدهید در غیر این صورت اگر قصد تغییرات کلی داشتید باید فاکتور به صورت ابطالی باشد.

نکته: اولین صورتحساب الکترونیکی که با انجام هر معامله صادر و درسامانه مودیان ثبت می شود، صورتحساب اصلی فروش نامیده می شود.

 

درنظر داشته باشید برای اصلاح یا ابطالی فاکتور ها نیازمند کد جدید است اگر کد جدید می خواهید کلیک روی تایید کرده و در غیر این صورت لغو را بزنید.(درصورتی که نمیخواهید اصلاحی انجام بدهید این پیغام را لغو کنید).

پس از انجام اقدامات لازم، جهت تغییر فیلد های مدنظر(تعداد،فی و….) فاکتور را ثبت می کنیم.

 

توجه به نکات زیر در مورد صورتحساب الکترونیکی اصلاحی ضروری است:

1 – نوع و الگوی صورتحساب، اقلام اطلاعاتی مربوط به خریدار، شناسه کالا/خدمات غیر قابل اصلاح بوده و برای اصلاح آنها می بایست صورتحساب مرجع ابطال و صورتحساب جدید صادر گردد. (به تاریخ صدور و بازه صورتحساب دقت فرمایید.)

2- برای اصلاح تعداد/ مقدار هر ردیف کالا/خدمات:

  • در صورت افزایش، برای تعداد/مقدار افزایشی علاوه بر امکان صدور صورتحساب جدید (اصلی)، می توان صورتحساب اصلاحی نیز صادر نمود. (امکان افزودن شناسه کالا/خدمات جدید در صورتحساب اصلاحی وجود ندارد.)
  • در صورت کاهش، برای تعداد/مقدار کاهشی علاوه بر امکان صدور صورتحساب برگشت از فروش،  صورتحساب اصلاحی نیز می توان صادر نمود. (تنها در صورت ثبت اشتباه تعداد/مقدار در صورتحساب اصلی از این قابلیت می توان برای اصلاح استفاده نمود. )
  • – صدور صورتحساب اصلاحی بر روی صورتحساب اصلاحی با رعایت شروط مندرج در سند حاضر امکان پذیر است. بدیهی است، آخرین صورتحساب اصلاحی که وضعیت تایید آن مشخص شده باشد می بایست به عنوان صورتحساب مرجع در نظر گرفته شود.

نکته: اگر صورتحساب مرجع خود، اصلاحی/برگشت از فروش باشد، برای صدور صورتحساب اصلاحی/برگشت از فروش،  مرجع حتما باید در یکی از وضعیتهای (تایید شده/تایید سیستمی/عدم نیاز به واکنش) باشد.

 

درنظر داشته باشید به هیچ وجه تغییری در این فیلد اعمال نشود.

 

در ادامه با توجه به تصویر زیر به منو گزارشات مراجعه کرده و گزینه های هایلایت شده در تصویر را انتخاب می کنیم.

در پنجره ای که باز شد نوع صورتحساب را انتخاب و همچنین  فاکتوری را که می خواهید اصلاح کنید را در گزینه فاکتور های انتخابی کد را وارد می کنیم.

 

و در آخر فیلد های زیر را انتخاب کرده و گزینه ارسال فاکتور ها به سامانه مودیان می زنیم.

نویسنده

خانم نوروزی

لیسانس مدیریت مالی. سابقه 3 سال در زمینه حسابداری، حسابرسی و امور مالیاتی همچنین عضو تیم پشتیبانی فنی شرکت رهنما.